JM Language School - шаблон joomla Новости

Contact

Str. Scolii nr. 32A, com. Stefan cel Mare, jud. Calarasi

E- mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Presedinte - Nicolae Pandea

Echipa de implementare:

  • Vlad Andrei Mandrutescu- 0744 667492
  • Alexandru Mitulescu        - 0744 539132
  • Rudolf Cornel Manea      - 0737 444714

   autor

205957
Azi
Ieri
Saptamana aceasta
11
371
743

   Teritoriul acoperit de GAL „Baraganul de Sud-Est” cuprinde 21 localitați – Comuna Alexandru Odobescu, Comuna Borcea,Comuna Ciocanesti Comuna Cuza-Voda, Comuna Dichiseni, Comuna Dorobantu, Comuna Dragalina, Comuna Dragos Voda, Comuna Gradistea, Comuna Independenta, Comuna Jegalia, Comuna Lupsanu, Comuna Modelu, Comuna Perisoru, Comuna Roseti, Comuna Stefan cel Mare, Comuna Stefan Voda, Comuna Ulmu, Comuna Unirea, Comuna Vilcelele, Comuna Vlad – Tepes.

Teritoriul se incadreaza in cea mai mare parte in Campia Baraganului de Sud (Baraganul Mostistei), in extremitatea sud-estica a Campiei Romane, fiind o subunitate a acesteia. Din punct de vedere administrativ, Campia Baraganului de Sud se extinde preponderent pe teritoriul judeţului Calarasi (54%), din suprafaţa acestei unitaţi se afla in cadrul acestui judeţ). In partea de nord, suprafaţa campiei se incadreaza in judeţul Ialomiţa (46%), teritoriu din care face parte si comuna Buesti. La est, aceasta unitate de relief, se invecineaza cu Balta Borcei (Ialomiţei), delimitata fiind de apele si lunca Braţului Borcea. Limita sudica este bine evidenţiata de lunca si cursul Dunarii, incepand din dreptul localitaţii Dorobanţu si pana la Calarasi. Contactul cu lunca se face prin intermediul frunţii terasei intai a Dunarii. In partea de vest a teritoriului analizat, Campia Baraganului de Sud se invecineaza cu Campia Mostistei (Campul Argovei si Campul Nana), limita fiind foarte scurta. 

 

  Baraganse.ro respecta confidentialitatea fiecarui vizitator, fiind constienti de importanta acestui lucru. Asociatia Grup de Actiune Locala "Baraganul de Sud- Est", cu sediul in localitatea Stefan cel Mare, str. Scolii nr. 32A, jud. Calarasi, inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor potrivit incheierii civile din 25.08.2010, pronuntata de Judecatoria Calarasi in dosarul nr. 5560/ 202/ 2010, e-mail: galbaragan@baraganse.ro, va administra in conditii de siguranta, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.

Acest site Web folosește module de tip cookie. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult